Ch Dusty Smoke Ladingens Gt Ch Bright Like A Diamond

 

CH DUSTY SMOKE

 

 

e. Grenens Gt Ch Cockos-Cola u. Premiärs Sinistra

 

 

 

Rak Elit - 2 Cert

Krok Elit - 3 Cert (CH)

Höjd Ej Elit - 1 pinne

Längd Ej Elit

 

 

 

 

 

 

 

LADINGENS GT CH BRIGHT LIKA A DIAMOND

 

 

e. Starlights Gt Ch Snake Eyes u. Regnbågens S Ch Shadow Memories

 

 

 

Rak Elit - 4 Cert (CH)

Krok Elit - 7 Cert (CH)

Höjd Elit - 1 Cert (80 cm)

Längd Elit (230 cm)

 

 

 

 

 

 

 

 

Yvonne om Milou:

 

Milou är en väldigt okomplicerad kanin, alltid otroligt social hemma och var en riktigt härlig kompis på banorna. Hindersökande och hoppar med glädje och har alltid haft roligt på banan. I hoppningen utvecklades han fort, med en luftig hoppstil med bra marginaler, hoppade alla olika hinder och hinderkombinationer, och sprang på med bra fart. Efter ett år var han elitklassad och plockade det första krokcertet på elitdebuten samt första certet i rak på elitdebuten där. Därefter fick han placering på sitt första SM och inte långt därefter hade han sina tre cert i krok och därmed en championtitel och bara ett cert från champion även i rak. 2014 blev Milou vinstrikaste kaninen i Värmland.

I februari 2016 bröt Milou ena bakbenet vid leden och efter det kan han inte längre sträcka ut benet och tävlar bara utom tävlan.

Milou har några kullar sedan tidigare där bland annat fler är elitklassade där några har tagit cert, bla Ocean Rain, Flammans Pineapple Twist, Grenens Smoky Essential. I alla kullar har de ungar som tävlar verkligen visat framtassarna från start och klassat upp sig snabbt. Avkommorna har precis som Milou blivit otroligt sociala, pussas mer än gärna, snälla och trevliga.

 

 

 

 

 

 

Elin om Shila:

 

Shila är precis den typen av hoppkanin som jag vill ha. Hemma är hon världens goaste och älskar när jag och barnen bara pysslar med henne, vara ute i hage och njuta av livet.

På tävlingsplatsen taggar hon till och visar verkligen hur kul hon tycker hoppningen är. Ibland dock lite väl när brunsten är runt hörnet och då går de oftast alldeles för fort och lite överallt.

Men hon har en helt otroligt hindersäkerhet och öga för vart hon ska hoppa av. Hon taxerar själv väldigt bra för att inte behöva hoppa av för tidigt.

Hoppar med alldels lagon marginal, inte för överhoppande men heller inte så hon slickar hindren.

För mig är hon den kompletta hoppkaninen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om kombinationen:

 

Då Shila bitvis vid brunst kan bli ganska virrig och springer alldeles för fort så tror jag Milou kommer komplettera upp den sidan fint då han är väldigt stabil. Milou kommer med sin lite mindre mer vädurstypade kropp komplettera upp Shila väldigt bra då hon är lite längre i ryggen, något jag vill ha ner lite till.

Jag tror detta kommer bli en otroligt spännande kull mellan två superfina individer, hinderkloka, fartiga, studsiga ungar som kommer ta sig an banorna på ett bra sätt. Milou har lämnat några kullar och där avkommorna visat upp riktigt fina egenskaper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inavels%:

0.63 % enligt Skuttli

inavlade på Kasper, Love, och Skåningen

 

 

 

 

 

Besläktade med:

Kasper, William, Gia, Elliott, Boomer, Ceasar, Arris, Tess, Love, Skåningen, Nordanvindens, Exit,

 

 

 

 

 

 

 

Förväntade färger:

Svart, blått, Madagaskar och isabella.

 

 

 

 

Pris: 1500 kr

 

Säljs vaccinerade mot RVHD 1 och 2 samt Myx,

veterinärbesiktade, öronmärkta samt kollade för koccidios.

Härstamningsbevis, övergångsfoder, kloklippta och livslång support.

 

 

 

 

 

Intresseanmälan:

 

En intresseanmälan är inte bindande. Är du intresserad av en unge efter denna spännande kombo. . Välkommen att maila din intresseanmälan på elin@ladingenskaniner.se